+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


Saturday, 11 August 2012 | 07:37 | 0 like it
Tadi, petang Khan text aku. Macam ehh terkejut jugak lahh. Sbp tak percaya dea still ingad aku kan. Yelahh, dea dah ada Amira. Buad apa nak ingad aku rightt? Dea kata aku curang. And i was like "whatttt?" Haha. Sbp bukannya kita dah putus ke -.-' Then aku cakap dkd Khan, kita kan dah putus. And dea balas, dea takpernah cakap pun yng kita putus. And i was like "okayyyy.........." Tapi hmm whatever :') Aku pun pelik juga lah masa dea cakap cengituu.. Then dea panggel aku "baby" :') Dea kata, dea masih sayangkan aku :') Hmm.. Tapi aku taktahu nak percaya ke tak :'/ Yelah bio dea kd twitter pun "crush iloveyou" Crush dea siapa letteww :') Amira right? Hmm.. Takpaa, tak kesahh asalkan dea happy dengan hdup dea skrg tanpa aku :') Dea kata dea nak couple dengan aku balek. Dea suruh aku terima dea balek. Hehe ^^' Dea ckap kita mulaa hbungan kita darii mula :') Aww aww.. Hmm tapi aku taktahu lahh.. Aku takut sebenarnyaa :'| Sbp tuu aku ckap kd dea aku perlukan masa.. Yelahh, sakit gela kod hati aku :') Aku takut nanti hati aku disakiti lge mase kita couple :'| Khan kata dea akan berubah.. Berubah? Hmm hope mcm tuu lah kan Khan? Bila aku tanya Khan how bout Amira.. Dea kata "Biarlah dea" Hmm, entah lahh aku peningg kod, aku takutt wehh, takutttttt sangad :'| Aku skg ney single ke tak pun aku taktahu :'/ Hmm hmm. Aku ngaku memang aku masih sayangkan Khan, tapi hmm dea asyik sakitkan hati aku nak buad acano :') Lepas percubaan PMR baru lah aku fikir pasal neyy :'D Baik aku fokus studyy :')


Older Post | Newer Post