+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


Sunday, 8 July 2012 | 09:21 | 0 like it
Ehem ehem :-) Hemm, sakedhatii dohh. Macam err err :'/ Errrrrr -,-' Whatever lahhh. Aku tak sanggup lahh macam neh tiap harii. Smpaii bilaa wehh nak aku mcmnehh? Sampai bilaa? Aku nehh manusia jugek, ade perasaan jugek :'/

Hem hem, entalahhh. MA suruh aku jgan jealous lage pasal dea dgn ex dea.. Hemm, yeeaaaa lahhh :'/ Tapi aku takbolehhhhh. Aku dah lah kuad jealous kannn, pastuu nak aku jgan jealous. Ahhhh whateverrr :'/ Aku jealous dea pegi sanaaaa :'/

Pastuu bagi bear lage, hemm nak aku buad taktahu pasal smuea nehh? :'/ Sorryyy aku takboleh walaupun aku slalu buad-buad yng aku dah okayy :'/ Seriouslyy sakedhatii wehh. Hemm. Pegi rumah dea lage.. Huuu apalahh dorng buad nantiiii :'/

Hemm. Aku asyik teringad jehh pasal tuhhh && wallpostt memb dea :'/ Erghhhh please lupakannnn pasal tuhhh larhhhhhhhhhhh! *Geram* Huhhhh :'/ Kad hp calling dengan MA, aku selalu layan dea nak taknak, kad im aku pun slalu layan dea nak taknak jehh :'/

Hem bukn ape tapi aku sakedhati asyik teringad pasal dea dngan ex dea. Hem. Aku.. akuu entalahhh :'/ Aku taktahu kenapaa aku cmnehh :'/ Hemm kekdang rasa bersalah pun ade.. Hemm tapi nak buad cmanaa. Hem errr whatever lahhh :'/ K dah bai.


Older Post | Newer Post