+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


Friday, 8 June 2012 | 10:45 | 0 like it
Tadi A balek kerjaa, dea terus call akuu :-D Lahaii rendunya dekd budak tuu kann ^^ Naseb baik dea ada call :-3 Kalau tak aku merajuk 10 hari dgn dea :-P Hihi* Ok, suke tauu bila dpad dngar suara dea >< Thenn dea ajak aku online tapi aku on pakai hp sbp kaka pakai lappy tdy :'/

Tapi lepas 30 mnit gtu aku on pakai lappy ^^ Then kite chat dekd fb lah mcam biasaaa :'3 Takkan chat dekd tb tralalala -.-' Thenn, dea bnyk gela storyy :'D Hehee, kelakar boleh cerita dea mase dea kecik? xD Kaka aku pun smpai ckap kenape aku ketawe ssorng depan lappy ><

Dah mcm orng gela kann? Haha, alalala. Tapi kann, now dah mcm nk nges ><' Tady aku ckap ade budak mnta coup dgn aku dekd A. Aku katalahh, aku trima budak tuu ><' Then A mcam tak kesah :'/ Seriouslyyyyy, mata aku dah berair dah :'/ Hem hem :'(

Kejam kan dea ><' Hem hem :'( Tralalala. M A, aku sayang kau k. Ulang suaraaaaa, aku sayangg kauuuuuuuuuuuuuuuuuu :'/ Hari-hari aku resau pasal kauuuu :'/ Jgan buad aku resau lage bolehhh? :'/ Hem hem, aku snggup tnggu kauu smpai kau dah "matang" :'/ Aku snggup tnggu smpai kau f5 :'/ Okayyyy? So, aku akn try tak terimaa orng lain walaupun aku minad dorng :')

Hemm, k nak smbung layan fb :'* Hujann dahh, bestt tdur >< Tapi aku nak chat dengan A :') Nanti esok pun tak dpad nak chat dengan dea sbp dea kerja dah :'3 Hehee, okbaii, nightt korng :'3


Older Post | Newer Post