+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


Friday, 22 June 2012 | 11:25 | 0 like it
Hem :'/ Seriouslyyyy, kenapa aku takboleh lupakan smue tuu? Kenapa kenapa kenapa? :'/ Hem.. Priss jelahh tempatt yng aku boleh luahkan perasaan aku smue :'( Tadi kd sch dea tak dtng pulakk, haihh gedikk :'D Hemm rendu deaaa gelaa larhh :'3

Aku on fb jehh tngok wall MA. Pastuu bacaa post dea yng dea post dekd wall ex dea. Hemm hemm. Dea kataa dea nak pegi rumah deaaaaaaaaaaaaaaaaa :'/ Hemmm hemmm hemmm. Hemmmmmmmm :'/ Whatever lahhhh, dea nak pegi mana-mana, tuhh kan hak dea :D

Hee, jealous k jealous -.-' Jealous? Errr takpayaa lah byyy :/ Takde func punn if aku macam neyy kann? Aku jehh yng syok sendiri. Hehe ^^' Saked doh hati saked gelaa wehh. Tiap hari aku macamneyy.. Tak sanggup wehh :'/ Lama dah tak macam neyy, seriouslyy i can't take it :'/

Aku nak jadi macam duluuuu :'/ Taknak macam skrg. Hemm :'/ Jealous gelaaa dea beli teddy then pegi rumah dea.. Wuu :'3 Aku dah try buad taktahu pasal ney tapi.. takbolehh :'/ Aku takbolehhhh :'/ Aku neyy dah lah kuad jealous then slalu piker lain. Haihh :'/

Tadi pun MA kataaa mgken lepas ney dea akn snyap untk smentara.. Hem :'/ Baguslahh cmtuu aku boleh try lupakan dea. Then dea boleh happy dengan ex dea balek ^^' Even susah gelaaa aku nak try untk stop contact dgn dea tapi hemm aku kenaa cube :'/

Dea slalu ckap dea sayang ex dea sbgai kawan. Tapi hati aku, hati aku rasaa dea still sayangkan ex dea sbp kalau sayang sbgai kawan takkan lah smpai bagi teddy ape smue kan kan? :'/ Thenn thenn dea slalu ckap ex dea sportingg ^^' Yelahh dea kan suke orng yng sporting.

Tak macam aku neyy. Siked pun tak sporting. Hehe :'D Aku cuma buad dea bosan jehh, hemm :') Aku pun taknak jadi penghalang. MA happy dengan ex dea, aku pun tumpang happy even hatii saked gela-gela-gela :'D Heheee.

Dah lahh, mlas dah nak cerita lage. Aku taktau nak ckap ape lge dahh. Hemm :') MA, aku sayangg kauu ^^' Hehee, ikhlas ney ikhlas ney ^^' Walaupunn kau tak sayang aku tapi takpaa aku tak kesah. Ok :D Prissssss, waa rendu luuu :'* Eheks ^^'


Older Post | Newer Post