+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


Wednesday, 6 June 2012 | 01:30 | 0 like it
Alahh hmm cmanaa dea boleh tahu aku sakedhati ek? :/ Hmm hmm. Haihhh :'/ Tady A asyk mntaa maaff dekd akuuu :'/ Hmm aku rase bukn salah dea kod? Aku jehh yngg syok sndiri -.-' Hmm hmm. Lalala. Buad apaa kan dea nak mnta maaf :'/

Tady dea ckap dea dah tahu kenapa akuu mcam tak okayy. Lpastuuu akuu try cover. Thenn dea kataa dea mnta maaf pasal gmba tuu, dea cuma suka gmba tuuu :'/ Okayyyy >< Hmm, alahh aku tak kesah larhh. Hmm. Aku tahu dea maseh sayang ex dea cuma dea taknak ngaku jehhh :'/

Aku jehh yng tergedik-gedik dgan dea >< Hahaiii :'D Tralalaa. Mase dea dah mnta maaf smuea dea terus offline :'/ Walawehhhh >< Gedik betul. Harineh tak contact dgn dea langsung.. Hmm :'/ Duluu, tiap hari kita contact tauuu. Kalau aku tak online pn kita akn chat dekd wallpost akuu :'3

Hehe. Sbp tuu wall aku penuh dgn nama dea ^^' Korng je tak nampaaa. Sbp aku dah privatekann :') Hehe. Tapii, hee takpalarhh. Mayb aku je yng syok sndiri kod. Dea still ade ex dea dalam hati dea. Hehe :'3 Apalarhh aku nehhhh ^^'

A selalu buad aku bengang. Geram geram >< Harituu webbie dgn dea boleh dea tayangg lipass >< Da lah aku paleng takud lipas. Heshh. Sabarjeee -.-' Thenn kiterangg kalau ada typo jee ktawekann ;-P So kejamm xD Bestt kayy mase webbie dgn A ^^'

A kataa dea suke tngok aku snyum :') Hahaii. Apalahhh. Pdhal aku snyum biase jeh kodd :') Hmm, tralala. Apaa pulakk aku neyyy teringd bnde lepas pasal kiteranggg ><' Okayyy. Dea milik orang lain abyyyyy :'/ Stop beingg 'syok sendiri' -.-'

Hehee :') capital A, me heart youuu :'3 Okbaiii :')


Older Post | Newer Post