+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


Monday, 21 May 2012 | 02:24 | 0 like it
Hyeeee awek awek pakwe pakwe sana :-P Haha . Ok bosan tau . Korng tak bosan kea ? Aby dah lama kan tak update blog . Hee sbp malas kod nak bukaa blog . Dgn fb sekali . Eh eh memang malas lah kann ? Hihi . Aby tak lah macam koranggg ney haaa rajennn :-D

Ehhh aby dah single :-) Sedehh....... Memang lah sedeh . Tapi , dah dea buad aby sakedhati sesangad , nak buad cemana kann ? Hmm tak boleh nak cakap apa-apa lage . So , lepaskan dea adalah satu cara yng paling senang . Seriously , I LOVE BEING SINGLE .

Hewhew . Bestt tau single . Sbp rase bebas . Takdelahh orng nak kongkong aby , nak sruh aby buad ney buad tuh . Nak bazirkan kredit dgn calling smuea kan ? Eh eh bila masa aby jadi baik neyy ? xD Haha . Kalau bolehhh nak forever single :-P Haha . Tapi macam aby boleh kann ? Memang tak lah jawapan nyaa x]

Korng tngok relayy aby dekd FB . Ehhhh siapa tuhhhh ? Zairiq Zainal ? Haha . Dea bukn boyff aby punn :-) Kita kawan . Kawan biasa . Hehe . Bukn ada apa-apa . Just fake relay . FAKE . Understand ? Haha . Dea tuhhh baikk dgn aby . Slalu dngaa cerita aby . Baikkaaannnnnn ? Haha .

Masa hari sabtu , aby webbie dgn Eriq . Alahai comelnya dea x] Haha . Tapi webbie kejap jee . Dea stay smpai pagi-pagi sbp nak tngok bolaaaa --' Haha ngade kann ? :-P Hmm . Bilaalahh aby dpd jmpe lelaki yng betul-betul sayangkan aby ? Haihh .

Kalau aby setiaa , laki tuhh pulaa memain . Kalau aby memain , laki tuh pulak setia . Adeih , macamana ekk nak kekal ? Haha . Pelik betul . Haha . Ahhhhhhh tukar story . So boringggg lah ckap pasal coup -,- Hm malas lah nak tules lge kbai :-P


Older Post | Newer Post