+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


Thursday, 3 May 2012 | 01:29 | 0 like it
Heeeeeeeeeeeeee happy gela bolehh? :-D Tadi kannnn...............  kannn.......... Hahaa :-P Aku jumpaa Okennn :-3 Okayy sukaa tauuuu. Hahaa. Macam 10 tahun jehh tak jumpaa budak tuhh :-P Hahaha.

Mase tngaa jalan kaki pegi tamann ssorngg, ade budak laki kacau kann. Errrrrrrrrr. Naseb baik dorng tak buad ape-ape. Seriouss takud gelaa k masetuh. Dah lah aku ssorngg. Hahaaiii. Mase aku lalu ruma dorng, dorng bolehh panggel aku gtuu, tapi aku buad dek jehh pastuu aku text Okenn sruh dea dtng cpat haha.

Thenn tngaa duduk dekad kerusi, Oken punn sampaiii :-D Dea suruh au naik moto dea. Hahaa. Mule-mule memang aku taknak tapi Oken asyik suruh aku naik moto. So aku pun naikk lahh. Hahaa. Dea boleh cakap aku berad kann. Sabaarrrrrrrrr jelahh --'

Thenn dea round dekad nusa damaii & area rumahh akuuu. Mase dekad Nusa Damai dea bawak laju gelaaaaaa -.- Jantung macam nak terkeluarr && badan macam nak terbang jehhh --' Pastuh aku asyik terjerit jehh kannn. Kejam gelaa Okenn.

Bape kali aku tegur dea suruh jangan bawak laju sngd sbp aku takut. Tapi dea maseh bawak laju gelaa. Aduyaii. Dah lah aku tenga demam. Dea boleh bawak laju macam apaaa. Hahaa. Pastuh dea buad pacak lage. Ehhh saboo jeh mase naik moto dgn dea tauu. Haha.

Thenn dah habes round, kita duduk kad taman balekk. Heeee, bestttt tauuu :-D Macam mimpi jehh. Then masaa aku dah balek rumaa, kitaa texttt. Dea ckap cmneyy :-

Okenn: Kau tahu tak aku kad manee?
Abyy: Kau kad mane?
Okenn: Takkan tadi kau tak tngokk
Abyy: Kad depan ruma aku ke?
Okenn: Tak lahh.
Abyy: Habestuu kad manaa?
Okenn: Betul kau taktahu?
Abyy: Yelahhh.
Okenn: Nak tahu kee. And aku perlu jujur kee?
Abyy: Jujur jelahhh.
Okenn: Aku skrg ade dekad dlam hati awek aku yng manjee.. :-D

Heeeee :-D Sukanyaaaa. Lagepunn kitaa skg dah tak macam dulu asyik gaduh jehh. Skg dah tak gaduh dahh. Baguslahh kan kalau macamtuh. Bnde lepas biar jelahh. Yng pentengg is sekarangg :-) Ok esok nak sch lahh :-P Baiiiiiiiiiiiii :-*


Older Post | Newer Post