+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


Saturday, 28 April 2012 | 11:43 | 0 like it
Heyyyyy tengok jam, dah pukul berapa dah. Hahaa. Dah 230. K mlas ahh nak tedurr -.- Tapi seriously mate dah nak tutup. Tapi aku tahan je. Wuuu :'3 Hahaha. Tadi pun chat dgn Oken, sakedhati tauu. Tak sangke dea ckap aku cmtuhhh :'/

Korang tahu dea ckap ape? Dea ckap aku dah tak bermakna lge untk dea. Whattheeefishhhh. Geramnya! Kalau mcamtuh baik takyah coup kan? Dea kata aku madah nak marah je. Kalau dea tak buad hal memang aku tak marah. Tapi ney dea buad hal, takkan nak aku diam je?!

Then aku marah sbp dea chat dgn ppuan. Harituhh memb aku pun chat dgn aku, dea marah memb aku sruh jgan kacau aku lge. K geram boleh? Dah lah Ifan tuh memb rpad aku. Pastuh dea ckap mcmtuh kad Ifan. Shitt betul lahh.

Hmm sabar jelah kan? Memang aku nak try kekalkan hubungan kite ney tapi............ Oken mcam nak putus je dgn aku. So, biarlah dea. Aku ikud dea. Dea nak putus, k kite putus. If dea nak teruskan, takpe teruskan jeh. Sbp memang hati aku maseh ade dea lge k. Aku sayang dea.

But seriously, aku mcam malas nak fkir pasal boyy dah skg. Hmm, mcam malas kod nak coup. Tapi, haiyaa entalahh susa nak cakap. Cuma priss je tahu perasaan aku skg ney. Dea jelah yng ade dgn aku waktu aku sedey ataupun happy. Dea jelah yng pujuk aku kalau aku sedeh.

Thanks yankkk :-* Untung aku dapad kwan rpad mcam dea tau. Dah lah nama panggelan kita pun sama. And dua-dua tak suka mayonis :-D Hahaha. Bpa aku slalu ckap aku tak suka mayonis mcamana nak pegi luar negara nanti? Sbp bapa aku kata mayb nanti aku dah hbes SPM or entalahh kite akn pinda Paris :-D

Tak sabar boleh? Hhaha. But really i'm gonna miss Malaysia :-3 Ok forget about that. Tadi chat dgn ed kelakar boleh? Kita boleh ckap pasal tandas kann. Ahahah. Ape sehh. Dea && Azim lah yng buad aku happy :-D Dorang jeh. Hehe.

Dorang chat dgn aku aku asyik ktawe je. Naseb baik kaka aku takde, kalau tak nanti dea tnye bebnyak. Tak suka dea menyebuk. Hahaha. Ok whatever. Now, I'm single but Not Available sbp aku bukn 100% single. But of course, aku sayang Oken lage mcam dulu <3

Dah pukul 2:43 lahhh. 
Nak tidurrrr :-D
AbyyLaaTedesca :-)


Older Post | Newer Post