+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


Wednesday, 21 March 2012 | 06:08 | 0 like it
Cak :P Hahaha. K bosan boleh? Korng tak bosan kea? Hehh, nak buad hw mlas pulek. Tadi Oken sruh online so aku online jelah. Jyeah :D Haha. Best tau tadi kita calling-calling dengan dea. Muehehe x]

K nak cerita pasal BI aku. Terkejut boleh bila nampa markah aku :D Dpad 90. Wuuu sukenya. Takpena BI kau dpad 90. Selalunya 70, 80 lebeh x[ Heee, akhernya, dpad juga kan 90. Mnta-mnta lah nanti exam yng seterusnya pun aku dpad markah mcmney :D Hehehe.

Now, nak cerita pasal kad bas. Heeeee. Td kad bas kan, kitaa duduk sbelah Okennn :D Suke suke suke suke suke :P Haha. Lalala. Dpad tngok muka dea dekad-dekad masatu. Haha. Tp aku tak tngok sgd muka dea. Sbp malu. Haha. No lah, sbp mata saked kot pkai lens. Huh --'

Masa kad sch, aku try pkai lens pun mata aku saked. Hesh. Gedik tau mata aku ney. DEGEL -.- Aku da lah tak bwak btol lens tu. Spec pun aku tertinggal kad meja aku kad ruma. Nseb baik lah Pris ade. Dea pinjam aku mangkuk lens dea. Hee, boleh aku bwak balek kan. Then aku pkai spec dea, dea pkai lens dea yng jernih tuh ^^ Hhee.

K ada bnyak cerita sbenarnya hariney. Taknak cerita jeh. Hrm. Yng paleng aku benci, aku pening tu hah x[ Haih. K nak tau cemana aku pening? K takpaya tahu lah. Buad malu je k -.- Haha. Kbai :P


Older Post | Newer Post