+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


semlammmm --'
Wednesday, 29 February 2012 | 23:03 | 0 like it
Haihh. Semlam memang bengang kan dekd sch? Masatuu dekd dataran memb aku dorang sapu ceram yng kd kek tuuuu dekd muka akuuu >< Yelll smpaii rmbud aku && seluar aku pun ada cream Hahaha k sabarrrrr -.-

Thenn atokkkk, amirul akmal tuhh bagi aku ferrero ^^ Haha baik atok aku tuh :P haha masa dea bagi tuh, Pn nor aidah kad belakang kann. Tp k takpe, ckgu tuh sporting. Aku suka ckgu tuh sbp dea tak kesah kita coup smue. PEACE (Y)

K tadi serious takde mood doh aku --' Sbp tadi errrr k Amir duduk sblah prempuan tuh. Errrr k sabaarrrr byyyyy >< Geraaammmmm >< Eshhh. K i'm fine -,- Tadi balek pun aku tak layan Amir sngd. Err biar lah dea :/

K mlas nak critaa bebnyk. Mlas nak taip. Kbaii :*


Older Post | Newer Post