+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


Monday, 27 February 2012 | 07:45 | 0 like it
Tumblr Photography, Photography Graphics, Photography

Okay tngok jammm! Hahh dah tnggal bape minit neyy. Weeee banngaaa* At last dpad jadi 15 tahun kan? Hahahaa. Mcam budak-budak pulek aku ney. Okay bukn beria pasal ney sbenarnyaa. Yng aku happy tuh pasal nanti pegi sch ^^

Sbp tadi aku text dgan Amir. Ofc kena text kalau tak rendu aku kad dea. Haha ^^ So dea sruh aku tnggu dea kad bus stop esok pukul 7. K siapa nak ikutt angkad kakiiii! Haha. Better korng tkpaya ikut ehh nanti kena lempang dgan aku :p

Haha. Mayb dea orng first kot yng wish aku tapi masetuu 27.2 lgee :) Tktau lah siapa org pertama yng wish aku kann :') Hee. Teringin nak jadi mcam duluu tepat pkul 12 aku celebrate bufday aku dgan keluarge aku siap ada cake :'D

Rendu wehh time tuhh >< Besttt tahu. Takpena aku sambut tepat pkul 12 withh cake depan aku. Haha. Perisa Manggo pulekktuuu. K my favouriteee* But now aku suke tiramisu :) Hewew. K tak sabo esok :'D

Haha stop lahh ckap pasal birthday -.- You know whatt? Tadi budak pelik tu call aku pakai public. Okayy yallll --' Aptb lahh. Haha. K lntak dea lahh. Tak habes-habes kcau hdup orng HAHA. K lahh baiii :'D



Older Post | Newer Post