+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


Sunday, 5 February 2012 | 08:16 | 0 like it
Okay seriously aku rendu sama blog akuu neyy :face1: Lama kan aku tak update blog :s: Haiihh act sbp malas kottt :face56: Skrng update blog pun sbp bosan haha :face64: Okay bnyk cerita nehh. :face71: Haha. First, nak cerita pasal aizar :n: Masa first time jmpe dea tuwww :face71: Heeee serious aizar comelll :face75: Tapi kann, dea tinggi gelaaa aku diri sblah dea mcam aku neh pendek sngd je au :face63: Haha. Kena lompad-lompad lah neh kan so boleh jadi tinggi :face39: Dpad pegng tngan dea kjap masa jmpe tuu kann :face43: Hihi rendu kot time-time tuu :face69: Hehe.

Then brape hari lepas, aku gduh dngn dea :face60: First time gduh smpai mcam nehh :face72: Selalunya kite gduh, 2 or 3 jam kite dah baik dah :face76: Tapi, harituu kite gduh sehari tahuu :face63: Penad aku menages segala :face48: Yee ah memang tak :22: nak nages pun. Tapi tak :22: tahan kotttt :face72:But takpe lah, sbp skrng dah okay dngn dea kan :face69:

Errr, okay last, Aku sayang Mohd Aizar bin Jamaludin :n: He's not my first but he's my last kay
:face45:So yaa, nak hncurkan hbungan kite, silakan kayy :face76: Tapi nanti takut rncangan korng gagal je hahaa :face8: Hee :face69:


Older Post | Newer Post