+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


Fehhh --'
Thursday, 16 February 2012 | 21:08 | 0 like it

Goshh. Mcam yall tauu kekdg mulut orng kan? K takpe aku sabar. You know what? Aku dah okay dgan Kak Sarah :') Yaa she's really really really GOOD. Hee. Semlam dpd chat dgn Kak Sarah kejp je, tp really she's so good to me. But bgus lah kan dah okay kan dgan Kak Sarah? Hee :')

Then smlam aku text dgan Adam tuhh, ex Kak Sarah. Sbp Adam yg text aku duluu. So layan jelahh. Tp yng aku tak puaty kann, hariney pegi sch. Ade memb aku ckap, ade orng ckap aku nak rmpas Adam dr Kak Sarah. Whatttheeeefisshhhhhhhhh!

Seriously aku taktau mulut siape yng mcm sial doe. Aku tak minad Adam pun. And aku dah taken okay. Please lah weh tkpaya nak kuad bergossip tkboleh ke? Nak gossip tu pun bleh tp agak-agak lah weh. Aku ngaku aku pun ada lah gossip-gossip neh. Tp, ada aku buad cerita pasal orng? Tak kann?

Aku mcam nak lempang je auu buda yng buad cerita tuu. Mcam bdoh tahu tak. Dea taktau ape yng berlaku antara aku, Aizar, Kak Sarah & Adam. So, why nak buad cerita? Mcam nak jd minah menyebuk jehh. Ehhh tumbuk karang baru rety diam lah kann? Okay nak sngad jatuhkan maruah aku? Pergi sebarkan lah aku rmpas Adam dr Kak Sarah. Bodoh lah kau .____.

If aku nak rmpas Adam pun, tak mungken lah doe. Kak Sarah tuu memb aku. Aku takkan buad mcam tu dekd Kak Sarah. And aku sayang Aizar jehh. So ehhhh geram lahhh >< Sial betul kan minah kuad bergossip neh? Smue pun nak buad cerita smpai aku pun dea buad cerita. Nseb jehh sama umur doe.. Beeerrrrrrr --'

K tuka topik lah. Buad aku marah jehh --' Hmm, tak sangke aku dgan Aizar dah coup 1 bulan 4 minggu :') Hee. Hope dpd kekal kann :') Dr harituu aku tnggu Aizar text aku. Tp, aku call numb dea, dea off hp :( Err takpelahh..

Aku cume harap jeh kita boleh okay balek.. Seriously aku rendu nak manja-manja dgan Aizar. Nak sngad denga suara dea tuhh. Lama gela tak denga suara Aizar kann? Hmm.. Tktau dea tnga buad ape skrng kann? Semlam & hariney dea dkd sch ada gatal-gatal ke takk?

Ehh tiap hari bnyak soalan dtng dlam otak aku pasal Aizar. Huhhhh miss you lahh gelaa! :'( Td ckgu PJ sruh kita bayangkan muka orng yng kita sayang. And dea sruh kita pike ape yng kita nak buad dgan dea nanti mase kite dah besarrrrr..

Walawehh. Ckgu nehh, masa ckgu ckap sruh byangkan orng yng kita sayang, aku dah byangkan muke Aizar yng comel tuhh :') Same time, aku teringad kenangan kita smue.. Kenangan aku dgan Aizar :( Damnn, how i wish we could be like before..

Masa tuhh juga lahh aku dah nk nges sbp teringad pasal Aizar.. Tp yaaa, aku tahan jehh.. Hmm entah bilaa Aizar nk text aku kann? Haihh :( Hm just you know what, I MISS YOU SO MUCH BIYYYYY :'(




Older Post | Newer Post