+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


Monday, 6 February 2012 | 19:52 | 0 like it
Errr bosan tahap longkang bolehh:s: Tak :22: tau nak buad apa leww :face6: Hmm. Semalam mcet dngn Aizar pun kejp jee :face70: Tadi pagi, tnggu Aizar text :54: aku. Setiap saat kot tngok hp :24: aku. Tapi, tak :22: de mcet yng masuk punn :face74: Hmm :face56: Then lepas mandii, on lappy kejp kan nak online :face20: Sbp dah bosan sngd kottt :face76: Lepas bape minit online, Tngok dekad chat akuuu, CaptainGhostz Aiezar online :face71: Eh eh, sukanyaaa :face64: Dalam hati :67: tnga pikee, betul ke neh Aizar yng online:s: Hahaa :face69: Sbp selalunya dea dah bangun dea text :54: aku. Tapi hariney, tak :22: de pape langsung :face61: Sedeh auuu :face56:

Semalam aku tak :22: call :24: dea. Mcam rendu pulak kan dekad dea :face63: Aku tauu, Aizar semlam asyik ckap tak :22: pe smue, tapi dalam hati dea:s: saked hati kott kann :face70: Hm sorry lah smalam tak layan sngd :face16:Haih. Tadi pun chat dngn Aizar dekd FB, dea ckap aku mcam nak tak :22: je layan dea. Manade lahh :face16: Sbp intenet lmbp tu yng layan mcam nak tak :22: nak. Geram gela tau dngn intenet nehh :face60:


Older Post | Newer Post