+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


Wednesday, 14 December 2011 | 09:53 | 0 like it
Tumblr Photography, Photography Graphics, Photography


okayy tngokk kaka aku neey >< dea tngok tb lepastu off lampu . kesian aku kene onl gelap mcm neyy --' eishh . key smuea tu punn aku tktahu . ney sbab dha slalu sgd onl . haha asyk main taip jea . so dha hafal siked-2 key dea dekad mane . teheee hebad kan ? :3 harr takde lah okayy gurau jea :) nak crita pasal , errrr mcam otak dha blank lah tktahu nak crita pasal apee --' sebab tadi dha post bnyk dha haha :3

tadii akuu ade im dgan fatyn tuu . serious , dea lawa plus baik sangad-2 tahu . maken lame macam maken best bercerita dgan dea even dekad fb kite tak friends pun tau haha x] okayy ape salahnya kann ? really kesian dekad dea . haihh . hmm syngg youu jage kesihatan u kayy ? jgan abaikan pulakk . bahaye tuuuu :)

err pasal aizat , takde lah bnyk sgad nak cerita . just tadi dpad dnga suare dea untk kali kedua :3 haha . dea yng call . dea cakap dea nak tedo smuea . aww suke gela dnga suare awak biyy :* klau boleyy 24 jam pun nak dnga suare dea haha :D

dea suro aku tedo tapi aku taknak x] aku tak suke tedo awal ney . klau sch-ing baru aku tedo awal klau tak , nanti kad sch mate nak ttup jea haha . takboley fokus . sebab dha bape kali aku overnight xD

parents aku punn skrang , ckap aku & kaka aku asyk onl then tngok tb jea pagi-2 bute neyy . haha lepastuu tedo pkul 3 , 4 lahh . teheee . tapi dorng tak mara punnn just gurau begituuuu :3 hihi x]

lalala ape enta aku crita neey . dari fatyn kea aizat dari aizat kea family haha :D serious aku bosan . nak buad new post otak pula dha kosong . haha . aptb lahh .

AIZAT NONOCHAN LUU WAA PNYEA TAUU :D LUU JGAN NAK CURANG DGAN WA NANTI WA CEKIK LU . HAHA OKAYY GURAUU :3 SAYANG AWAK BIYYY :*



Older Post | Newer Post