+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


Tuesday, 13 December 2011 | 23:22 | 0 like it
Tumblr Photography, Photography Graphics, Photography


okayy sumpaa sdey gela babii sial . wlaupun aku asyk snyum jea mase chating dgan aizat tpyy , err aku tngaa nages tahu :( mase aku tekan home dkad fb jea . walawehh . aizat ckap pasal ex dea tuu . okay takpe aku paham :') aku tau dea maseh ade feeling dkad ex dea kann ? aizat maseh syang ex dea tuu , fatyn right ? k aku sabar jea :')

tadyy dea ckap dea kesian dekad ex dea . sebab dea dha lukekan hati ex dea tuu .. hmm lepastuu dea mcam nak get back juga dgan fatyn .. err sumpa sakedhaty gela doe :'( aku erghh :'( tktau cemane nak luahkan :'( mcam nak kurung dlam bulek 24 jam off hp 10 hari jea :(

aku dha try untk jadi yng terbaik untk dea . aku kuad jealous . jyeahh , aku tahu perangai aku . aku dha control feeling aku tuu . aku diam diri bile ppuan tuu tules mnde merepek tu dkad wall A . aku taknak gado dgan dea sebab nanti kite akn putus :(

aku dah agak mmng aizat and betina sesat tuu ade ape ape . okayy takpe aku diam jea . aku taknak bersuare . aku nak tahankan hbungan aku and capital A . aku taknak buad dea kusut kepale smuea ney . akuu syng dea sgd-2 :'(

hmm serious aku pun kesian tngok fatyn tuu smpai dea sesak nfas smuea ney .. tapii , aku sayang aizat aku takboley lepaskan dea doe :( hm .. mlas nak crita lage lah . simpan dlam hati lge bgus kbai .


Older Post | Newer Post