+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


Friday, 16 December 2011 | 01:22 | 0 like it

okayy ppuan dekad atas neyy dha taken olehh Aizat kayy :D ahha . bodoh mrepek jea akuu neyy --' hihi . errrrrrrr akuu bosan gela duduk ssorng dekad ruma . haihh . tktau nak buad apee jea . nak borak dngan kaka , kaka pula takdea . dea pun pegi meeting tuu . damnn -,-

haihh tngokk fb akuu , chat ramai orng smpai 200 lbehh . haha . tapi aku tak tego sesiape pun . aku pnyea bodoh pegi dduk depan lappy , tngok wall orng -,- haha . hbes , aku dah bosan sngd . klau chat dngan orng lain , nanti aizat mara . even dea ckap dea tak kesa aku chat dngan sesiape , tapi aku maseh taknak okayy , PEACE (Y)

yelahh , buda baik kann ? hihi . nak text aizat , tapi batt dea low . hurrrrrr :( klau text dngan orng lain , hurr lge aku tknak . haih . laki smuea nyea gatal-2 . tak sukea kott ! nanti pnggel syang ape jadah . whattheshitt -,- MALAS doe akuuuu .

tngok tb ? okayy aku tktau nak tngok crita apea . smueanyea tak best aku tak sukea >< dvd pulaa , dha bosan tngok crita yng same ngengg . brrrrr . mcam nak main bantal ssorng jea kan dekad ruang tamu . haha gelaa . nanti orng nampaa ingat aku mental probs xD

serious , aku nak makann >< tapi takde makanan . act , ade tapi aku tak rety masak lahh . nasi goreng pun tak reti . haihh mcamane nak jadi bini aizat neyy ? hahaa xD aku cume rety masak maggi jea . nantii tiap hari aku masakkan aizat maggi jea lah xD haha .

okay cukup dha puas taip . haha . aizat kate boley text dea . so , nak off lappy , nak log out blogger , nak log out FB , nak ttup youtube . then shut down lappy -,- harrrr :)

ILOVEYOUAIZATIDHAM :)


Older Post | Newer Post