+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


Sunday, 18 December 2011 | 06:56 | 0 like it
okay sumpa sakedhaty gela yall . mase jumaat mlam tuu , betina sesat tuu ngaku dekad akuu . rupnyea dorng coup . walawehh , tengs doe buad aku nges . hm . aku suke gelaa . err . akuu mara sngd masetuu , serious dha tak boley tahan lage . kesabaran aku pun ade lah tahapnyea kan ? okayy aku terus text dea , mnta clash .

ape mnde seyy aku neeyy ? bodoh gelaa --' knape aku boley mnta clash dngan dea kan ? hmm . malam tuu really , takboley tedo siakk . huhh . mase bareng tuu , otakk tuu mcam nak kne tumbuk jea . tak hbes-2 pike pasal aizat . vavi betul lahh . brrrrrrrrrrrrrrr . k takpea kann , tapi mase aku tutup mate , mak aii pike pasal aizat lage ! bodoh apeeeeeee --'

lepastuu , belok knan belok kiri dekad katel , last-2 dlam 1 jam lebeh gituu kott . aku dha dpad tedo . haihh tapii , AKU MIMPI DEAA -,- sakaiii lahhh >< mase bngun tuu , maseh ngntok lage sbp tdo lmbad malam tuu . tapi otak maseh pike pasal aizat jea . tak boley tedo lge >< err . even dha bngun , mandi smuea , asyikk aizat aizat aizat . mcam nak cmpak jea otak aku ney dekad lojii . huhhh ><

mase pagi tuu , okayy dea pegi banda . hm fatyn pun pegi . then dea jumpe fatyn . hm mcam tak sedey pula :( err . thenn , fatyn bgtau dea aku ade pnyakit . hm ingatkan nak smbunyikan smuea ney daripade aizat . lagepunn , pagii harituu aku nages jea . mase tuu aku demam pula tuu . takboley bngun terus mase air mate aku dha kering . kepale mcam ade besi dekad atas saked gela . ibu suruh mkan ubad tapi aku dha lock pintuu taknak mkan ubad >< hmm . tetibe jea , aku sesak nfas . bodoh seyy .

hmm . mase dea tnyea aku , aku ade pnyakit apea . aku nak bhong pun dha takboley . haihh . so jujur jea lahh . dea ckap dea berad nak tinggalkan aku mase pagi tuu . okayy . serious aku tak percaye >< tngok , status dekad wall dea , smuea pasal fatynnnnnnnnnnnnnnn :( dea private relation kite . dea kad fb , mcam bkan pakwe aku . hm nampa sngad tak syang kann ? k tak pea , aku dha bnyak kali dipermainkan oleh lelaki . haha bodoh siakk . hmm .

tadi buka fb jea , tngok wall aizat . walawehhh :'( nages terus dpan lappy neyy .. hm dea ckap dea maseh syngkan fatyn smuea . hbes , yng dea ckap dea syngkan aku tadi tu apea ? smueanye tipu yea ? haha best nyeaaaaaa kne tipuuuu :'( hmm aku pun dha tktau nak buad cemane . knape sey aku boley syang dea ? :( erghhh . okayy aby kau mmang bodoh nges depan lappy . tk hbes-2 nak nges . smpai mate bngkak sesak nfas bgai . harrrrrrrrr knapeee smuea ney jadi dekad aku lageeeeeeeeeeee ?!!!!!!!! :'( BODOH BODOH BODOH !! >.<

hm hari tuu dha lha ade orng buka acc kedua aku lepastu tuka email & pass aku . naseb baik aku dha buad balek dha . now dha boley pkai acc kdua akuu tuu hmm :/

bia dea happy dngan fatyn :'(
bia dea bhagia dngan fatyn :'(
aku tahu aku tak rety jage aizat :'(
sorry b'cause i have fail you kbaii :'(



Older Post | Newer Post