+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


Wednesday, 14 December 2011 | 23:52 | 0 like it
haih aku dha mcam :/ errrrrrrrrrrrrrr :/ kenape seyy maken complicated smuea neyy ? mcam nak pegi jejauh jea dari PG , dari Johor . lepastuu pijak pijak baleng baleng broad band & lappy neyy . errrr :'(

hm :( aku buad sala apee ? smpaii nak buad aku tiap hari mcam neyy ? sala kea klau aku sayang aizat ? sala ?! sala kea klau aku coup dgan dea ?! ahh shittttttttttttttttttttttttttttttt :'(

tadii , aku onl . k tetibe , aizat send chat dkad aku . sumpa happy . sbp dpad chat dngan dea . pde mase yng same , aku chat dngan memb dea . rupenyea , aizat pun tnga chat dgan fatyn . patut lahh asyik lmbad balas chat aku jea kann ? walaweh best siak suke gela akuu :'3

jyeah aku ngaku , aku tak perfect untk kau :(
aku tak rety jage kau mcam fatyn jage kau :(
aku tak dpad jumpe kau mcam fatyn slalu jmpe kau :(
aku tak pandai smuea ney aku tak bagus untk kau :(
tapi aku sayang kau :(
sayang kau sangad-2 :(

kau tahu kea aku sayang kau sangad-2 ? tak kann :(
kau tahu kea sblum tedo aku pike pasal kau jea ? tak kann :(
kau tahu kea aku buad pape jea pun , byangan kau asyk kad dlam otak aku jea ? tak kann :(
kau taktahu smuea tu , kau tak pham . kau takkan pham perasaan aku aizat :'(

haha mcam bodoh jea kan update post nages-2 . mcam sakai jea :') tadi pagi tadi aku dha ade nafas probs . klau nafas jea , dade & leher terus saked . err tak pea aku tak kesah aku dha biase . hm aku taknak larang dorang untk buad pape . aku memang taknak .

aku ngaku , yes aku jealous korng chat o ape ape . tapi , aku tak boley nak buad ape ape . dea ex kau . so , kau nak buad ape punn , pegi lahh . just , don't too much .. :')

ILOVEYOUAIZATNONOCHAN :(


Older Post | Newer Post