+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


Tuesday, 13 December 2011 | 18:26 | 0 like it
Tumblr Photography, Photography Graphics, Photography

hah tngok tak ape yng dea tules ? okay FUCK OFF --' hah aku tnga maraaa neeyyyyyyy . err bull shit betul tauu betina tuu . tahu tak ? smlam dea dha text aku , tnye psal hbungan aku & aizat . haha . weyy syng kau jealous ape ? brrrr ._________. serious mcam nak makan dea jea tauu . klau dea tu bestie aku tu takpe lah juga . neyy , tak kenal langsung dha tnye pasal hbungan kite . plus pngel aku syng segale -,- hoiiii tktahu malu hapeeee ?

okay dha tnye pasal hbungan aku & aizat . nak call aku pula . mmng babi betul lah kannnn . sebok jeaa . tpyy aku tak angkad pun dea pnye call tuu --' haha nak tlong dea save kreditt :D baik kan gua ? ececeh xD ahaha . yea lhaa , mmng sah kann betina tuu tktahu maluuuu --' so lameee . aha .

thenn tadii dea komen gmba akuu pulakk . dea ckap LOVE AIZAT EAHH . okayy mmng aku love dea pun . nahh hamek neyy , aku minad dea aku suke dea aku sayang dea he's my everything xD haha sakedhaty tak syng ? haha . okayy aku mmng suke buad kau sakedhaty <3 aku suke buad orng yng aku benci sakedhaty :p hihi .

lepastuuuu aku tngok wall aizat , tahu tak ape yng dea tules ? dea ckap aizat playboy segale . err nampa sgd kan dorng ade hbungan kan kan ? errrrrrrrrrrrr geraammmmmmmm :( aku malas nak pike pasal smua ney lage , aku malas nak gdo dgan aizat tu . aku mlas nak bersuare . hm aptb lah .


Older Post | Newer Post