+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


iloveyouuu :')
Thursday, 17 November 2011 | 00:54 | 0 like it

Tumblr Photography, Photography Graphics, Photography
to wan
:51: aku syng kau sbgai kwan doe :face16: even kau dha truk mcmane pun :face14: aku tak :22: akn tinggalkan kauu :face54: aku dha lame kenal kau , kau bkas kekasih aku :face71: aku tak :22: nak tengok hubungan kite trus mcmney sbab perangai kau :face25: seriously , aku tak :22: kesah kau dha buad ape :face74: kauu selalu baik d mate aku weyy :face60: kau jadi truk sbab aku :face37: sbab aku tinggalkan kau :face60: hm aku tau aku sala :face48: kau truk pun aku yaken kau akn bubah :face16: dlu aku dpad ubahkan kau jdy baik kan :s: aku tak :22: kan ptus ase untuk bubahkan kau wan :face21: hm aku mcet :54: o chat dgan kau :face56: kau tau tak :22: :s: aku asyk buad muke senyum :face71: je kan :s: seriously , dlam hati :67: aku aku tga nages :face29: weyy :118: kau tak :22: tahu kan perasaan aku :s: hari ahad yng lepas aku mcm nak tego kau je kad kedai :face60: hm dpan mate aku aku nampa kau beli rkok :face22: aku nak nges dha mastuu :face56: aku tak :22: rety jge hati :67: kau kan :s: smua sbab aku kau jdy truk balek :face21: please , aku really tak :22: kesa kau mcmane wan :face63: aku slu anggap kau sbgay memb baik aku :face60: hm aku tak :22: tau ape yng terjdi antare kite :face72: aku tak :22: tau knape kite asyk gaduh jea skrng :face16: kite dha tak :22: mcam dlu lge :face48: hm aku nak kite mcam dlu lge doe :face41: please :face29: aku rase bersala :face22: smua ney sbab aku kau mcmneyy :face21: hm kau ckap , aku tak :22: boley tlong kau lge kan :s: nampa mcet :54: yng tu aku trus nages weyyy :face56: aku asyk snyum sbab aku nak pjuk diri aku doe :face47: aku nak jdy kuad :face37: aku tak :22: nak jdy aby yng dlu :face59: hm kau tak :22: nak memb dgan aku lge tak :22: pe tpy aku tahu kau tak :22: kan buad mcmtu dkad aku :face47: aku anggap kau sbgay kwan baik aku & aku akn try untuk jge kau smpai lah aku henti bernafas :face60: aku syng kau wan :face16:


Older Post | Newer Post