+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


PB PB PB :D
Sunday, 20 November 2011 | 23:57 | 0 like it

Tumblr Photography, Photography Graphics, Photography

okyyy sumpa happy gela
:face71: sbab dpad jumpe SH :face67: kite pun last minute baru ckap nak jumpe :face64: hahah :face75: first-2 aku mcam mlas kann :face60: pkul 12 bru aku mandi hahaha :face48: okay pastuu dha call taxi bgai :face51: smpai sane jea , what the fish :face10: buda PG1 je lebeh :face71: aku pny lah ssorng kad sane mcam orng gela :face65: sbab tunggu SH msetuu :face64: jlan satu pb ssorng hahaha :face73: then aku tak :22: de keja aku topupkan amira :face12: pastuu pegi UO pulak tgok stationary :face75: then dea text dea ckap dea dha smpai PB :face57: harhar suka siak aku :face64: so aku pegi perpustakaan , dea tga dduk kad tangge :face34: kayy then dha jmpe kite pegi perpustakaan :face76: dduk due orng kad sane hikhik :face35: then first time dea sntuh tgan aku mse dea panggel aku :face48: then tetibe kne tego dgan orng sana :face16: dea suru kite dduk tmpat lain :face61: WTH btul lahhh kcau orng dating jea dea tuu :face75: haha gurau :face71: lpastuuu masing-2 dha bosan kuaa jlan-2 pula :face54: jlan mcam orng sesat :face74: haha aku asyk jlan kad blkng dea jea :face64: dea dha lha jlan cpad gela :face35: saked kaki aku :face10: teheee :face71: then pegi kea tmpat lif tuuu :face76: eahh tak :22: pape pun okaayy :r: tak :22: pya pike bukan-2 :face18: justtt dea ade pgang tgan aku tgok jam aku :face52: hee pastuu dea ltak tgan dea kad bahu aku bnyk kali :face64: harhar happy siakk :face75: neey kali kedua kot jmpe dea :face71: tehee but seiously , aku happy gela hariney :face8: aku syng kauu SH :face69: nah muah knan muah kiri :face9: tehee lain kali jmpe lage kaayy syngg :67: will miss youu after this :face33:


Older Post | Newer Post