+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


okayy kau blaa -,-
Wednesday, 16 November 2011 | 19:13 | 0 like it
okayy harineyy aku nak crita pasal HI :face57: mmng sial lah kann buad crita pasal akuu :face71: aku tak :22: tau lah masalah kauu :face10: aku tau lah kau mnyk scandle kann :face15: smpai tak :22: terkire :face16: okay kesian siked dkad awek kauuu :face56: asyk nak tipu perasaan orng je :face63: lbeh baik pegi mampus lah :r: jom tengok blog dea :face65:

|
|
v

nampa tak :22: :s: klau tk :22: nampa ape yng dea tules :47: aku tlng zoomkan kayy :face64:

|
|
v

tak :22: nampa lage :s: brrr tekan jehh gamba tuu okaayyy :face71: k dha bce dha ape yng dea tules :47: :s: mmng WHATTHEHELL lah kannn :face67: errr :face48: mmng bukan aku yng buad crita :face16: sumpa aku tk :22: tau capital F tu siape :face58: pehal siak nak tduh aku :s: skrng mmng trend main tduh-2 kea :s: mmng sakai lah weyyy :face50: and pasal dea peluk capital F , ofc aku percaye sgd-2 :face71: haarrr sbab dea pun pna ckap mcmtuu dkad aku :face67: mase kite rpad lah kan :face64: haha okay bukti aku mmng tak :22: de sbab mcet :54: dlam hp :24: aku , aku dah buang :face54: err last , aku benci kauu & aku tak :22: kan maafkan kau smpai bebile :face69: so tak :22: pya nak bazirkan kdid kauu text :54: aku sbab aku tak :22: kan blas text :54: kau or call :24: yng drpde kau :face71:

:90: p/s ; aku tak :22: de niat pun nak malukan kau dkad blog :face68: hee kau yng buad dulu kan :s: aku pun nak ikott :face28: hee but act mmng aku nak malukan kau pun :face18: haha wahai HI tersyng , dha malu blum :s: dha bengang blum :s: haha klau dha pdan muke :face64: haha sorry kbai :face49:


Older Post | Newer Post