+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


Thursday, 17 November 2011 | 00:21 | 0 like it
name dea muhamad noor zulhilmi bin rahim :face71: hee dea tuuu ex akuuu :face76: hm skrng bru aku tau menyesal kan :s: hurr dluu punn ptus sbab aku bosan dgan dea :face63: act bkan btul-2 ptus pun :face71: hee aku yng sndiry ltak single dkad status pastuu pegi time centa SH :face68: tpyy , lpastuu pun zul dha tak text :54: akuu :face65: yea , aku bosan dgan dea sbab tak :22: sluu contact :24: dgan dea :face76: aku tak :22: suke :face74: hm klau kau tak :22: mcmtuu mesti kite blum ptus :68: kann :s: tpyy kauu tak :22: lyan aku pun :face60: tu yng buad aku contact :24: laki laenn :face33: aku ingat kite boley kekal :face72: tpy tak :22: smpai 2 bulan kite dha tak :22: de pape lge :face32: sumpah sdey doe :face22: sbab kau tak :22: kesah lngsng psal aku mse kite coup :face21: aku nak jmpe kau tpy kau bgy alsan bgai :face53: hm aku tak :22: suke perangai kau mcmtuuu :face16: hm okay enough for the past things :face40: nak crita pasal skrng :face67: aku rendu dea act tpy sbgai kwan je tak :22: lbeh punnn :face64: tdy aku chat dgan dea :face76: haarr best gela bole :s: haha sbgai kwan je okaayyy :face71: aku tak :22: nak ade feeling dkad sesiape skrng :face68: aku nak SH sorng je :n: atoto jiwang kau abyyyy :face64: hahah tak :22: pe sekali sekale je kotttt :face57:

okayy aku terharu gela neeyy :face64: SH kann klau online , dea slu main game :face71: dah 2 kali sbab dea main game then tak :22: nak lyan aku :face76: so aku majuk dgan dea :face48: then tdy aku tny dea knape tak :22: main game :face57: dea ckap dea tak :22: nak main game sbab nty aku majuk dgan dea lage :face64: atoto baiknya kau biyyy :face17: neyy yng maken syng dkad biy neeyyy :n: haha happy lah weyyy :face75: okayy abyy kau happy cmane pun kau ade masalah pny :face71: haarrr memang aku ade masalah :face60: okayy aku mlas nak crita jehh :face48:


Older Post | Newer Post