+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


Tuesday, 15 November 2011 | 22:28 | 0 like it


hm sumpa sakedhaty
:face59: aku tktau ape sala aku dkad kau smpai kau snggup buad mcmney :face72: aku rendu gela mase kite dulu :face37: aku slu pike pasal kite :face34: dlu kite rpad tpy skrng , kau asyk sakedkan haty aku tp kau tktau lngsng :face72: kau mesti nampa status aku kan :s: status aby yng neeyy :88:

|
|
v


yeah status neyy mmng untuk kau :face70: kau tahuuu kann smua neyy :s: kau tahuu jugaa kann aku ckap pasal kauu :s: tpy aku tak :22: kesa pun klau kau tau kea tak :22: aku tak kesah punnn :face63: thenn , kau send chat kad akuuu :face60: mse kau sbut name aku tuuu aku happy gela :face71: ingat kau nak chat dgan aku kea hape kan :face76: yeah aku just perasan jehh :face48: tahu dea ckap ape slpas dea pnggel akuu :s:

|
|
v


pehh sumpah sakedhaty :face22: nampa chat kau jeh aku nges :face29: trus . sbab tu aku tak :22: reply chat kauu :face36: yeah aku tau selame ney kau egad aku ney bdo mcam binatang kan :s: yes aku suka gela kau pike aku mcmtu wak :n: klau boley selamenya pun kau angap aku mcmtu kay :s: hobi kau kn suke sakedkan haty aku :face60: buad aku nages :face59: hah kn kau dha buad aku mcmtuu skrng :s: kau dha buad aku untuk sekali ney , klau kau nk buad kli kedua , ktiga even kesepuluh pun aku tak :22: kesah . aku lge suka :67: ade awek tak boley ade kawan ppuan kan :s: what the fish kau merepek :s: ade kea rules mcmney :s: eh tak :22: de pun tahuuu :face59: kawan lage penting drpde awek adelah :face36: kau trus trang je dgan aku yng kau dha tk :22: nak kawan dgan aku lge kan snang :face22: err , kauu dha prasan status aku tdyy mesti kau akan prasan status aku yng strusnya yng has untuk kau kan :s: nah bace neyyy :85:

|
|
v


yeah aku mmng tak :22: nak ade memb mcam kauu :face72: ckuplah kau buad aku mcmneyy :face36: aku dha tak :22: sanggup kbai capital Z :face62:


Older Post | Newer Post