+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


Thursday, 3 November 2011 | 01:44 | 0 like it


Tumblr Photography, Photography Graphics, Photography

harhar :face75:
smalam kann kann kann :face54:
kaannnnnnnnnnnn :face58:
# amboi aby trus trang je lahh :face43:
hikhik okayy :face68:
serious kejaapp :face35:
smalam first time aku majuk dgan SH :67:
hahaha :face55:
to pun aku saje jeh majuk dgan dea :face71:
tak :22: pena majuk dgan dea lah katekan :face69:
harhar saje nak tryyy :face64:
TRYY :s: boley gtuu ehh :face52:
majuk pun sbab dea taknak :22: mkann :face10:
hurr susa gelaaa taok nak suro dea makan :face30:
okayy sabarrr :face34:
haha :face12:
smlm pun dpad calling dgan dea :face57:
yelah dah lame tak :22: denga suare dea yg merduu to :face71:
hmm plus plus :face57:
peraturan sch dah ketat seyy taun depan :face62:
spec aku punn da kene tukaa :face65:
haihh , pape je lahh :face73:
ade cerita lage neyy :face64:
amboii mnyk nye crita kau abylaatedesca :face67:
harhar :face75:
smlm c wan to text aku :face61:
okay nampa je nfun ade name WAN :face33:
mcm taknak :22: tengok je text dea to :face70:
abeh dea dah sakedkan haty :68: akuuuu :face72:
hurr dea text dea ckap pasal PERSAHABATAN :67:
kau nak akuu baik dgan kau lage mcm dlu :s:
denga sini bebaik yea :face45:
AKU TAKKAN :22: BAIK DGAN KAU OKAY :r:
kalau boley pun dalam mimpi je :face44:
okay dah paham dah wahai WK tersayang :s:
kalau tak :22: paham , paham kan je :face71:
okaii baii :67:


Older Post | Newer Post