+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


Thursday, 24 November 2011 | 20:41 | 0 like it
ewehh nak jmpe syafik lahh :( seriously aku mcm nk nges jea klau egad psal esok . hm lge bape jam aku dha kne pergi KL . then to India :( mse kad India , takboley on hp . so takboley contact dgan dea lah kan maknenya ? makaii , mcam tak lame pula . 10 hari tuuu . hm , klau online ? mcam aku boley online dkad sane . aku kad sane jejalan jea lbeh . lappy pun taktau lge nak bwak kea tak . sbab laguage sorng stu , plus kamera bgai . mcam lha tgan kite ckup kan ? klau aku bwak lappy aku punn , taktahu lge boley online kea tak . sbab taktahu lge kan kad India sane ade line celcom kea tak .________. mestilah takde doe , so tak dpad online lha tuu kann --' so snang crite , 10 hari NO CONTACT !

jyeah minggu ney jmpe dea 2 kali dkad PB . mse 21.11.2011 & 24.11.2011 . actually nak kua hariney sbab hariney anniversary kite :) tpy mcm tkboley :( hm k takpe . sbab dha jmpe smlam . klau boley aku nak jmpe dea hariney doe . seriously , aku rendu gela dkad kauu biyy :* nah bgy kiss siked muah muah :D ilabiuu syngg :)mase hari isnen , kite jmpe tuuu . hee best gela wakk :) smlam kite jmpe okay lge best :') mcam mimpi jea .

aku really tak sangke aku dpad couple dgan dea . jyeahh aku ngaku aku pena minad dkad dea . tpy minad gtu-2 jea . mse first tgok gmba dea dha jatuh cinta dkad dea :D haha gedik kauu abyyy * weee bia lahh :P tpy msetuuu mmng rase takkan dpad couple dgan dea sbab kite mcm tak mgken bersame :o haha but last-2 mse aku tga call dea tuu , tetibe dea mnta couple . ouh goshh serious ? :D haha hati bebunga bunga msetuu . bpe kali entah aku tnye dea , btul kea tak dea nak couple dgan aku sbab tak percaye lngsng :D mueheheh msetuu pun aku tak lha 100% single . sbab aku dha zul tak ptus lge . aku trus trime syafik . tpyy , zul pun tak text dgan aku & aku tak text dea . then aku dha angap kite ptus tuu yng aku trime syafik . mmng dry dulu aku nak couple dgan dea kn , so mestilah nak trima dea klau dea trus mnta couple :D

haha first-2 mmng rase dea tuu mcam nak mainkan perasaan aku jea :/ sbab memb dea pna ckap abng-2 syafik tak bgy syafik couple . mse memb dea ckap mcmtuu , makaii hancur hati aku mueheheh xD tpyy lepastuu dea boley pula mnta couple dgan aku kan ._______. sial lha memb dea tuu pegi tipu akuu :o hee sorryy agk kasar * hihi . k takpe bukan dea bce blog aku pun :/ hihi jhad siak aku xD haha . k takpe sekali sekale jea ney . muehehe . k back to the point :D tpyy lepas couple dgan dea untk bpe hari bgituu , aku dpad rase kaseh syng drpade dea :) call-ing dgan dea klau batuk sekali jea pun dea dha suro mkan ubad :o smpai pakse-2 aku --' haiyaa sbab aku mne lha suke mkan ubad seyyyyy .________. k takpe aku tau sbab kau resau psal aku but aku okay jea dehh :D hee :)

smlam , aku mcm nak stay dgan dea forever doe . haihh serious aku rendu smlam . muehehe . first jmpe tuu abng dea ekot aku dgan kaka aku jea kan . k what the fishh --' bengang gela . tpy last-2 aku jlan juga dgan syafik . haha . aku jejalan dgan dea kjap pstuu kite msuk library . sbab pnas . haha . okay mcm nk jdy beku jea kan mse kad library --' damn cold . mcm kadd switzerland . haha xD then dha kuaa , kite msuk tmpat lif tuu . dea main-2 cekik aku kann k jhad --' then kauu btulkann rmbud aku :'D hihi sweet gela xD

pstuu dha kuaa kite dduk kad bus stop . tpy act bkan bus stop . is yng dkad dgan medan tuu , yng tak rmai orng tuu . haarr . dea tuu asyk tgok aku jea kn , serious aku bengang plus maluu --' aku asyk pndang tmpat lain jea muahaha xD pstuu dea check kuku aku ahaa , mcam cikgu kan check kuku pelajar haha xD dea pkul tgan aku sbab kuku aku pnjang k jahad kauu biyy :P thenn dea nak sepitkan rmbud aku tpy tak jdy :D haha apelah :P laki mmng tak rety sepitkan rmbud ppuan leteww haha :D syafik jhad gela asyk pkul aku jea . pstuu dea ckap akuu krus sgd . eahh mane adee --' aku tak krus aku gmuk :D

thenn dha bosan dkad sane msuk kad tmpat lif tu lge . dea pegi buad ape enta dkad lmpu lif tuu . haha aku boley buad ape kann aku diam jea lha :D tgok jea dea tuu . pstuu dea peluk aku lge . eahh bkan peluk mcmtuu kayy . is mcm ltak tgan dea dkad bahu bgitu jea . dea lapkan muke aku hihi :D mse dha nak balek tuu . dea peluk aku kuad gela kann haha . is ltak tgan dea kad bahu aku okayy --' dea tnye aku dea boley cium aku kad pipi kea tak . then aku snyum jea haha xD last-2 dea ltak jari dea kad bibir dea then dea ltak jari dea kad pipi aku . mueheheh . lepastuu kite trus pegi bus stop .

on the way pegi bus stop tuu , ade memb dea . memb dea panggel dea kjap . so dea pegi kad memb dea . aku just buad bdo berdid kad sane mcam tunggul jea lha kan . hbes nk buad ape takkan nak menari haha xD memb dea ckap dgan dea ape enta pastu memb dea ckap dea kenal aku . aku diam jelahh . then syafik jlan kea arah aku & dea temankan aku kea bus stand . jyeahh smpai kad tmpat taxi tuu aku mcm taknak tinggalkan dea jea kan . tpy takkan nak stay dgan dea 24 jam seyy . haha so aku naik lha taxi pstu blaa . dea tggu abng dea amekkan dea . heee . iloveyesterday :D haha .

smlam aku call dea , dr pkul 9 lbeh smpai 2 . asyk bebual jea kan . then kite dga abng dea nyanyi lagu . haha saked prut aku ktawe doe . kelaka gela xD tak sangke gela kan abng dea tuu jiwang . haha yelah abng-2 dea kan smua mcm gengster siked . so , mne lha jiwang klau laki mcmtuu :D haha mampus aku klau abng dea tau aku record dea nyanyi . haha jhad gela kan aku ? :D tpyy aku record pun sbab , nanti aku pergi India aku dha tak boley contact kan , so sekurang kurang nya aku dpad lha dgan perbualan kite seblum ney . boley dga suare dea :)

k mcmtuu jea kot aku nak crita . haha . panjng gela kan post aku hariney ? jyeahh aku tga boring so aku post jea lha pepanjang . nah bce bce bce . haha xD bce smpai puas . sorry if terlalu pnjng haha kbai :)


Older Post | Newer Post