+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


Thursday, 24 November 2011 | 09:35 | 0 like it
eah kauu kauu kaauuuuuuuu ! seriously , aku dha ckup sbar doe dgan perangai kau . kau tuu tak lha lwa mne pun . okay aku ngaku aku neyy tak lwa juga . tpyy yng kau nak bajet lawa + comel pea hal ? kau tuu baru fom 1 weyy -,- tkpya nk bajet sgd doe . akuu menyampah gela tgok wall kauu . eahh tgok muke kau pun aku nak munta ah weyyy ! h

kau kate kau cmpur KOREA JAPAN SINGAPORE ENGLISH CHINESE yea ? eah syngg , muke kau ? tuih tuih puih puih siked dkad muke kau . kau egad orng snang nak tipu ? kau egad kite tak pegi sch belaja ? muke kau cmpur korea japan bgai ? even english pun masuk ? ouh God please -,- just be real weyyy .

kau kate kau takde jerawat dkad muke kau & kau pndai jge muke kau ? ouh gosh seriously kau mmng tak pergi sch eh ? hah mey sini kite aja yea adek oii :D klau hormone kite change , naturally kite akn ade jerawat dkad muke kite . sbab HORMONE yangg -,- and everyone akn alami mndealah mcmtuu . so nty kite tgok lha kay kate siape yng btul ? haarrrr :3

status & gmba kau rmai orng like ? doee aku tak heran weyy . kau asyk suro orng like status & gmba kau mesti ah rmai like -,- haha kau taktahu malu ape ? kulit kau tebal jugak kan ? okayy jealous neyy xD bhaaha . tpy act tak lha rmai sgd pun like status kauu . dlam 30 orng jea lalala -,- so , u're act not that hot okay .

FARHA TOMEYY name fbnyaa . okayy TOMEY ? ouhh goshh cpat-2 bwak baldi sini . aku nak munta weyy . nak munta xD kau comel ? hahahahahahahahahaha okayy lawak :D kaka aku kate , TOMEY maknenya dea tak cute . COMEL bru cute . haha ape-2 jea lha kan kaka aku neeyy :'D bute realy , u're not cute .

memb aku ckap kau berlagak dkad status kau ? lahaii mmng berlagak pun kauu neey . knape kau tak puaty kea dgan dea smpai kau tules dkad wall dea ckap dea immatured ? atototo mesti kau dha bengang kan so kau delete status yng memb aku komen tu ? hee kesian kau :< nk nges tak ? aku terbang kea singapore dulu sblum tmpat aku ney banjir muehehe xD aku rase kau yng immatured kot --' BOOOOO .

heeeeeeeeeeeee suke tak bce post aku ney wahai farha syng ? klau suke boley bla . klau tak suke pun bla juga . blog aku mmng tak jmput orng mcam kau tgok pun . aku dha lame saba dgan perangai kau . but now aku bru bersuare . so kau fucking bitch , shut up your mouth berfore i make you more embarrasing than this !

# sorry takde smiley . lahaii post pasal dea mmng tkpya buad lwa-2 . buad hodoh-2 jea dha :'D


Older Post | Newer Post