+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


awak awak , cantek mulut awak :'D
Monday, 31 October 2011 | 02:21 | 0 like it
wahai WK tersayanggg :face65:
cantek mulut kauu ckap aku cmto eahh :s:
terharu weh aku TERHARU :face64:
kalau boley nak lage ehh wak :s:
hah bodoh satuuuu untuk kauu :face75:
lai lai tengok ape dea tules dekat FB :face45:

|
|
|
v


ahaa nampak tak nampak tak :s:
amboii cakap akuu puakaa :face64:
awak yang comel plus cantek neyyy :face54:
jangan sampai aku kantoikan ape yg ckap dekat aku dulu tao :s:
ehh kantoikan je lah abyy :face75:
huh :face11:
okayy kau ckap aku puaka yea sayang :s:
kfine aku tak kesah lahh bodoo :face69:
okayy aku ngaku aku ade ckap aku mseh sayang kau :67:
tp , mase aku cakap to aku tga single kan :s:
mase aku coup dgn zul lage :face69:
kau dah tny akuu , soalan neyyy ; :face15:
'' aku sayang kau kea tak '' :face69:
heyy budakkkk :r:
mase kau tny aku soalan neyy , aku tak jwb kann :s:
egad lage ape yg aku jwb tak :s:
aku cakap , lepas aku single bru aku jwb kan :s:
ahaa , kau pulak :s:
mase kau coup dgn eve to kau ckap kau sayang aku kann :s:
amboiiii gatalnyaa awakkk :face64:
tgok ney tgok neyy :face44:

|
|
|
v


ahaa nampa tak nampa tak :s:
jom jom kiteww zoom :face64:

|
|
|
v

page 1 ;-


page 2 ;-


page 3 ;-


page 4 ;-


ahaa sorry lahh akuu kantoikan :face70:
awak askedhaty yea :s:
ala soryy yea wak SORRY :face72:
saya tak sengajee punnnn :face7:
haha mampus kau ahh puihhh :face55:
hahahaha :face75:
jom jom tengok lage satuu wakk :face68:
dea , dea panggel aku SAYANG :67:
aha act mmg mnyk lage taokkk :face75:
just taknak tunjuk je nanti dea gado dgn awek dea :face43:

|
|
|
v


amboi awak awak :face71:
gatalnye awak neeyyy :r:
hhaa kesiannnn kannn :face54:
andd tak percaye ape yg aku ckap to btol yea :s:
sumpahh deh dea bgtao akuuu :face56:
awek dea nakk dea punyee bawa to :face67:
amboii pandai awak tipu yea wak :face75:

|
|
|
v

page 1 ;-


page 2 ;-


page 3 ;-


page 4 ;-


page 5 ;-


ehem ehem :face69:
cobee tengok page 1 to :face71:
kenape budaa bajet to taknak jwb ape yg aku ckp :s:
hah kalau aku tipu lah kan :face74:
mesti dea akan jwabb DEA TAK TIPU AKU :face71:
haahh ada paham :s: :face64:
hah lage satu neyy lage satu :r:
wah cantek mulut kauu ckp cmtoo kann :face67:

|
|
|
v


amboii kau nak tao takk :s:
aku rase kauu lah mcmto :face68:
mcm aku takde kawan :face56:
ehh sayangg , belambak lah kwan aku :face69:
kauu :s: musuh je belamabak :face54:
tao lah kau jealous kau takde ramai kawan :face64:
ahah kesiann kauuuu :face70:
bhahahha :face64:
plus plus , kau nak tao something tak :s:
aku bagi khas untuk kau neyy wahai WK sayangg :67:
kauu , bodoh babi pukimak cibai sial lancau sakai g mampus lahh :118:
FUCK YOUU :r::r::r:



Older Post | Newer Post