+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


penad :(
Saturday, 17 September 2011 | 12:54 | 0 like it
ngantok siaaa --' haa . tktao nak buad ape so aku edit blog bagai . pukol 3 lbeh sudhaa , aku maseh ngendap lappy aku neyy . aduhh , cemane sey aku nak bgun esok . haha :D takpe lha , sekaly sekale kn tdo lmbad . tk de sala kot ^^ taktao mao cite ape , sbab mnyk sgad cite kot . dha lame tak update . tkkan nak cite satu-2 pulak ? haha . okeyy , cite pasal aku jmpee ica doranggg :) mgu lepas dpad jmpee dorang lage . wahh best nyaa :D kalau boley hary-2 pun nak jumpe korangs weyy . mengelaa dgan korang . tehee :D bukan selalu kot :) hehe . then hary isnen yg lepas pulak , ade pekse . nak pecah pale aku membace bukuuuu --' tak online tuk bape haryy , haaa . break record lha siaa :D hikhik . tp result terok juga kot :/ yg buad aku terkejot to , math aku boley dpad A sdgkan mnyk soalan yg aku hntam xD luckyy kot haryto , haha . sejarah ? tkpaya ckap lhaa --' mmg terok pny . yg lain , blum dpad lage . haha . nak tedo ah , mate sakedd doe . nty esok jadik panda lha pulak . haa . and , i miss you muhamad noor zulhilmi bin rahim  xDkbai ,


Older Post | Newer Post