+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


Tuesday, 20 September 2011 | 00:08 | 0 like it
heishh :face56: semalam , akuu nak try untuk tahan air mate aku neyy :face22: tp tk boleyy jugaa :face32: sumpahh sedey gelaa :face21: okeyy start ;-

a ) sican to , sent text :24: kate dea sudaa meninggal :face16:aku punye bodoh pegi percaye . last-2 rupenye dea main-2 jehh :face10: okeyy bengang :face63: haha , terkejut jugaa mase dpad text dea yg agak bodoh eto :face73: hikhik :face72:

c ) aku text :54: zul tp dea tak :22: balas mcet :54: akuu :face29: awak awak , ape salah saye wak :s: sampai awak taknak :22: balas text :54: abyy :s: hmm :face70: saye nak call :24: awak tapi takut saye ganggu awak :face16: please jgan diam cengini biyy :s: i need you every minute sayangg :face60: saye tao awak nak fokus PMR :118: awak nak study :90: tapi jgan abai kan saye wak :face36: saye taknak :22: putos :68: dgan awak gare-2 saye bosan dgan awak :face22: hmm :face47: i miss you lhaa , jgan tak :22: layan saye bagai :face70: saye ade perasaan jugaa :6:

harineyy memb tny kenape mate abyy meraa :s: okeyy aku pun taktao :face62: maybe sebab aku punye nages neyy hah :face53: errr :face65:


hmm . cemane sedey punn , aku adee mnde yg happy jugaa :face17:

a ) tengs kpde kawan-2 aku to :face68: yg sluu buadd senyuman aku kembalyy kd muke aku neyy :face42: sayang korang boleyy :s: muahh kanan muahh kiri untuk korangg :face64:

b ) aku terkejot mase dpad paper Geo aku :face52: tak sangke aku dpad 90 markah :face71: first timee geo akuu dpad markahh cengini :face39: huuuu :face75:


critaa sampai sini jeh lhaa :66: nak main FB pulak skrang :face45: okeyy tata tutu titi :88: sayangg muhamad noor zulhilmi bin rahim sahaja :67: :67:


Older Post | Newer Post