+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


I am who I am :D
Sunday, 21 August 2011 | 08:53 | 0 like it
K skrg , aku dah lpekan A . Haha , best gela boley ? Nak ckap tengs jugak dekat awek dea . Act awek dea yg buad aku lupakan dea ^^ K tengs YM :) Aku gado dgan dea harytuu , but now dah okey dah . Hee . Act , aku dah malas nak bercoup neyy . But , enta lhaa :D Kalu haty aku suke kadd sesorg tuu , then baruu aku coup lha . If not , aku nak single jehh :D Baru jeh tady aku mntak CLASH dgan AH :) Aku tak dpad sayang dea nd aku saked haty dgan dea . K to be true , haty aku neyy memangg pelikk :/ Memb akuu pun ckap gtu . HAHA . Nd aku taktau kenape . But at least skrg aku dah boleyy enjoy xD tak saked haty lg kan kan kan :D Huhu . Malas lha nak tulis mnyk-2 :D K byeeeeee ,


Older Post | Newer Post