+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


Blogg neyy --'
Sunday, 21 August 2011 | 10:04 | 0 like it
Aku mcam nak delete jehh post-2 aku dulu . Nak lupakann kenangann aku dgan ex aku bagai . Haha . Boleyy tak ehh ? Tp , mcam sayang pulak nak delete . Hhaa , wtv lhaa :) If can , aku nak jadik Aby yangg baruu . Haha . Boleyy aku lupaa kann ex aku , bagai kan kan :D If aku boley jadikk mcam budakk daja 1 yang taktauu papee , lg best :D takde masalah . Lg lg pasal C E N T A xD Hhaa . One day i'll get the Mr. Right for me :) Hee , K lepas neyy , akuu bukan Aby yangg lame lg . Aku Aby yangg baruu taoo :D So , jgan ckapp pasal ex aku , or sape-2 lg kadd akuu . Even mnde yangg lepas :D I just remember the SWEET things but not the SOUR onee :D Sebab aku malas nak egad balek mnde yg menyaked kan haty walaupun aku dah takde perasaan kad sape sape skrg :/ Aku nak lupakann dorg jeh , that's all :) Ngehee . To be true , sejak aku masok sch aku ney , mnyk gela masalah datangg :/ But sch aku yg dulu tuu , wahh mcam budak-2 kot :D Layan kepala geng akuu tuu . Bile lhaa boleyy jadik mcm tuu lagy . IMISSIT :') Even bestie aku pun ckap gtuu :) Hee . K ngantokk ahh , nak tedoo . Byeeee :D


Older Post | Newer Post