+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


FB? Iskk!
Wednesday, 1 June 2011 | 22:38 | 0 like it
WTH -,- Dea katee tknaa on FB lagyy siaa. Itee mcett :-

Alif : Tak onl pulak harinehh?
Aby : Jup lg, hhe.
Alif : Oh.
Aby : Ouh?
Alif : Ya.
Aby : -,-
Alif : Err.
Aby : Kenape?
Alif : Nothing g lha on.
Aby : T lha, Tngaa onl ke?
Alif : Dah tkna on lg t on mesty gado, lau nak buad relationship dgn org lain buad lha. Biy dah tkna on FB dah.

Okeyy. Aku buadd relationship dgn org len pun  kau tk kesa? Huh -,- Nampaa sgt tk sayangg org. Fine. Aku saba jea. Aku tkna ite gado. Aku tk suke. Hurr. Ehh, aku tk onl aku nakk chat dgn sape? Bukan sume org pun aku layan. Aku layan buda-2 yung aku kenal. Selalu dorg tk onl, aku pun tktahu nak buad apee. Tk ade function lha weyy -,- Slu nyee kau onl, skunk kau ttbe tknaa onl. Kau tktahu ke aku bosann? Huh -,- Thenn, kauu mcet kalau dah off mcet biy. Kau egad akuu tk bosann ke onl? Kau tk onl, pastuhh nak mcet kauu, kau tkna. Aku tk pahamm aa -,- Iskk. Dulu sblom ite kapell, kau slu mcet aku, skunk. Dah kapell, satu harii mcet bapee kali tahh. Ataupun kau dah bosan dgn aku? Tgok care kau mcet pun mcm nak tkna layan aku. Hum. Aku pun ade perasaan lhaa -,- Hum. Dah lhaa. Tknaa pikee mnyk-2 lg. Pikee bukan-2. Humm..


Older Post | Newer Post