+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


ALIF :'(
Saturday, 25 June 2011 | 15:07 | 0 like it
Humm. Lame gela kot tk update. Haihh. Mnyk gela citee pasal aku dgn alif. Skjup putos skjup okey. P kaly neyy dea dahh BENCI kadd aku kot. Humm. Sakedd haty gelaa bole? Err. Mase tuh aku nampaa alif tga online, then tetibee acc akuu log out. Dea kate pass aku dah tukaa mase tuh. Pehh. Alif lha kan yangg tuka kann. Macam tk mara pulakk. P lame-2 akuu tak mara dahh. Aku g yahoo then buad lhaa apee tahh. Dah tukaa pass balekk, onlinee lha balekk. Dea katee aku neyy player pulakk. Sebab dea nampa aku tga chat dgn laky lain. Pdhal membe jea. Dea boleyy tules kad chat tuhh aku mnta kapel  kad laky tuh. Pehh, laky tuhh balas boley jea kalu aku nak  kapel dgn dea. Ehh, soryy sikedd weyy! Aku takk suke dea or wtv. Andd dea nampaa aku bagy kadd laky tuh numb akuu. Ehh, laky tuh pun dahh macam abgg akuu. Aku slu cite kad dea pasal aku and alif. Dea slu nasihatkan akuu. Humm.. Thenn. Alif kate dea akan balas dendam kadd akuu. Dea akn jual numb aku sumee tuhh. Pehh.. Tk cayee seyy :'( Humm. Menyesal kot aku boley sayang kad dea. Kenape lha aku kenal dea kan? Iskk.. Ttbee dea dah adee awekk dahh. Dea pena ckp kad akuu, aku lhaa ppuan yung terakhir dea cintaa. But cpt gela dah ade awek? Humm.. Tahu lha awek dea tuh lawa kann :') Tak macam akuu, hodohh -,- Err.. Laky yungg chat dgn akuu, aku cume layann buda yung akuu kenal jeaa. Yungg tak kenal tuh aku langsung takk layann :'( Skunkk, buda buda yung aku kenal sume neyy pun aku macam dahh takna layan jugakk. Haryneyy, akuu tak pgg nfun punn, sebab aku mcet dea dea dah tkna balas :'( Lgpun, tadyy first-2 aku mcet dea dea katee, dea tak kenal aku sume neyy. Wahh. Saked haty gela siakk -,- Akuu kadd mane-2 pun aku asyk pike pasal dea jea. Haryneyy memang keje akuu nages jea kot. Haihh. Cumnee nak lupekan dea? Aku nak sgad lupekann dea p akuu tk boley. Aku tak macam neyy pun dgn ex-2 aku yung lain tuh. Hum. Dlm otak akuu, cumee adee bayangan dea sajee. Dah macam org gelaa aku tgok aku neyy. Bapee jam akuu dlm bilekk menages, dgaa laguu putos yung dea sendd duluu. Macam nakk bunoh diry pun adee :'( Humm.. Aku dah taktahu nak buad apee untuk dapatt kann dea balekk. Akuu taktahuuu :'( Aku nakk dea balekk.. Akuu taknaa dea tinggalkann akuu :'( Akuu sayang gelagela kad dea.. Kenapee dea tak faham dgn perasaan aku? Aku sanggup buad pape jea untuk dapatkan dea balekk :'( Kad FB, sweet kot dea dgn awek dea.. Siap letakk album baruu, dea letakk gmba awek dea kad sanee.. Pehh.. Kenapee dea buadd aku cumneyy? KENAPEE?!! Arghhhhhhhhhhhhhhh! :'(


Older Post | Newer Post