+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


AKU SINGLE
Tuesday, 14 June 2011 | 01:34 | 0 like it
Single sudahh? Okeyy. Act ade mnyk citee neyy ;') Duluu malass nakk tules kadd siny jeaa. Skunk bosann, so tules jea lhaa kann. Hehee. Start masee haryy Khamis yungg laluu :) Aku jmpee dea kadd PB lagyy :) Then, dea dduk sblahh aku kann. Dea nampa ade laky mcet aku. Dea tros jeles. Iskk -,- Buda tuh tules Awak jea. Aku layan pun tidaa. Haiyaa. Then mase kad KFC dea mnta ptos. Hurr. Sumpah sedeyyy kot ;( But lepass bapee hary entahh akuu dah okeyy dgn dea :) Dah kapel balekk dahh. But smlam, ade lhaa mnde yung berlaku kann. Akuu pun mnta putos dgn dea sbub aku tk suke gelaa dgn budaa gs! Hum. P dea kate tuh bukan dea yung mcet. Katashi yung mcet. Yus pun kate gtuh. Hum, p aku tktahu lha nak buad ape. Aku memang bency gela dgn buda gs. Aku tk mara dea lagy. P sayangg aku terhadap dea sudaa kurangg. Soryy lhaaa kay. Aku tktahu kenapee boley jdy mcm neyy. Aku bukan nyee tk sayang kad kauu. P akuu cumee dahh sukup saked hatyy dgn kauu kott ;'( Aku terpakse tinggalkann kauu. Akuu tktahu lagy aku kapel dgn dea lagy ke takk. P aku maseh aggap aku dah ptos dgn kauu. Humm. But kalu aku pikee dulu mase kauu tekel akuu sume neyy, kauu buad aku caer tahu tak! Aku nakk delete kenangan indahh ite neyy. P akuu tknaa lhaa. Macam sayang tahu takk ;'( Kad nfun akuu, ade gmba kauu, adee mcet kau yung manes-2 tuhh. Mnyk lagyy. Video kau buadd sume tuhh. Aku tkna delete lhaa. P kalu ake tk delete akuu tk boley lupe kann kauu! Hum. Aku akann try lupekann kauu. Kau pun try lha lupe kann aku kayy. Lepas neyy aku dgn ALIF dah tk ade pape lagyy ;'(


ABYALIFOREVER ;'(
AISHITERU <3


Older Post | Newer Post