+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


Sedeh kott );
Thursday, 21 April 2011 | 05:46 | 0 like it
Akuu mcm nak nges dahh skunk nehh ); Td kn aku dah uffl . Thenn baru jea aku unl balekk . Aku nampa Nas tena unl , Hepy gelaa kn . Then dea suruh aku tpup kann . Aku kate lhaa tengok dulu esuk ad kuaa ke takk . Humm . Pastuhh dea kate dea dh nak out ); Aku tena renduu gelagela kad dea nehh ); Humm .. Tk ap lhaa .. Aku tk bule buad ape ape kann . Hum .. Mnyk gela mnde nak ckp nehh ); Haihh . P .. Humm . Aku g Profile dea , dea tk lhaa mcm gedik sanadd . But dea ade contact nan satu pumpan nehh , Mcm rapat kott . Jeles ? Mayb --" Butt tk kn aku tk bg dea contact nan satu pumpan pun kann .. So aku hanye bulee Diam Diri ); Act aku skunk pun dh tk contact nan laki lenn ); Bub tuhh cpt busann . Haihh . Kalu mcet pun samee , aku cume lyn membe rpt aku jea . Hurrr . Kad FB ? Samee jugakk kott . Hum . But , enta lhaa . Aku mcm nak nges dh nehh . Saked hatii tauk )'; Aku tulis kad wall dea , dea tk bls pun ); But buda lenn kate -TENGS- kad dea , dea kate same-2 .. Haihh .. Butt wtv pun , akuu tknaa lhaa pikee mnyk-2 .. Aku tkna putus nan dea . Aku tknaa okeee ); Hum .. Saba jea lhaa ); NAS , ILOVEYOUTILLMYLASTBREATH ! )';


Older Post | Newer Post