+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi :) Thanks visiting my blog. Follow me okay :D

F, this is for you <3

Entry About Friends


Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


awakkkk :)
Friday, 15 April 2011 | 01:53 | 0 like it
harii neh Puan Ain check rmbudd itee :) naseb bekk akuu pass dohh . takuudd gelaa mase tuh kn . HAHA . yeahh , msty lahh . kalu masuk sala laku pelajarr kn mampuss gtuhh ;DD naseb bekk td mase perhimpunan aku dah sepit rmbud aku . HAHA . kkdg jea kud aku sepit . but lepas nehh aku nk bubahh lahh :) jd buda baikk ;DD konon nyee ;DD butt , akuu nk try lah jd buda baikk (; HEE . mstyy aku bulee jd surg yungg baikk knn ? tk munkenn aku tk bulee :) urg lenn bulee pulakk , tk ad alasan untuk akuu untukk skap tk bulee buad nehh or tuhh sdg kn urg len bulee buadd . RITEE ? yeahh --" ehh , aku mcm tenaa ceramah lahh pulokk ^^ BHHAAH . biaa lahh . aku ceramah nan diri sendiri . bukan nan kw pun . BHAHAHA . pelik ? DO I CARE ? haha . plus plus , SUKEE HATII AKU LAH NAK BUAD APEE , YUNG KW NK SEBUK KENAPEE ? bhahah . okee , soryy bub buadd kw maraa . HAHA . aku harii nehh gelaa sikedd . soo , bla bla bla ;DD thenn , aku buadd relationship nan satu buda nehh :) HAHA . kadd fb lahh . but ite sebena nyee tk ad pape pun . HAHA . just membee jeaa . but dea comell kn kn ? ehh , nk dea ? manee bulee ;P aku sepak kw kangg ! haha . lepas akuu app relationship request deaa , dea mntaa kapel nan akuu . but aku tktau lah nk timee ke tkk . bub aku sukee kad satu budaa PG1 nehh . butt buda neh pulak mcm tk sukee kn nan akuu . susa gelagela nk dpt kn dea ); sakedd hatii jeaa wehh . HAHA . kalu akuu rse aku akn dpt kn buda tuhh . akuu tk akan timee buda yungg aku buad relationship tuh lahh . HEE . kalu aku rse aku tk akan dpt buda yung aku suke tuhh . aku timee jea lahh buda yung lg satu tuhh . AGAGA .gelaa lah agak nye kud ? BHAHAHA . aku tena peningg tauk . heishh . tk ap lahh . bia akuu pikee masak-2 dulu . AGAGA . haihh . skap pasal nehh jea lah untuk hariinehh :) BYEE :)


Older Post | Newer Post